Een vrouw met een missie

Wil je meer weten? Bel, whatsapp of mail mij gerust

Wie is Kathleen?

Voordat je contact opneemt is het misschien fijn om alvast iets van mij te weten. Mensen omschrijven mij als iemand waar ze makkelijk mee kunnen praten, een empathische doorvrager met een open en vriendelijke uitstraling.  

Ik luister graag naar wat je te vertellen hebt, wat jouw verhaal is, waar je vandaan komt, wat jou drijft of belemmerd. Wat wil jij? Weet je dat? Iedere vrouw is uniek, gevormd door haar achtergrond en de dagelijkse keuzes die ze bewust en onbewust maakt. Mijn missie op aard is om haar kennis te laten maken met de innerlijke kracht die iedereen in zich heeft. Er gebeurt zoveel moois wanneer een vrouw echt in zichzelf gelooft, dat gun ik jou. Alles wat ik doe is met de intentie om jou verder te helpen.

In mijn werk als Doula is het mijn missie om vrouwen en partners zo goed mogelijk te ondersteunen en informeren zodat de zwangerschap en geboorte iets is waar jullie fijn op terug kunnen kijken.  Terugkijkend in het volle besef dat jullie alle informatie tot je beschikking hadden die jullie nodig hadden en daardoor weloverwogen besluiten hebben kunnen nemen, hoe de bevalling ook is verlopen. En op deze wijze hoop ik een impuls te geven aan een goede start als nieuw gezin of hernieuwde gezinssamenstelling.

Zelf ben ik mama van drie prachtige kinderen, twee jongens en een meisje. Ik besef mij elke dag hoeveel geluk mij is gegeven. Ik weet dat er ook veel vrouwen zijn die dit geluk niet, of na een ontzettende lange weg, is gegeven ♥ Ik woon met mijn man en gezin in Leeuwarden in het mooie Friesland.

Ben je er nog niet helemaal zeker van of we bij elkaar passen? Geen punt, de eerste kennismaking is gratis en voor ons beiden een mogelijkheid om te verkennen of we bij elkaar passen. Bel me gerust mocht je een afspraak willen inplannen of meer vragen hebben.